.

Vaša nardužba može biti plaćena jednokratno ili po primitku pošiljke. 

   Načini plaćanja:

  1. Gotovinom/Pouzećem  (cijena s popustom) - naručenu robu moguće je platiti pouzećem. Nakon naručene robe na Vaš e-mail stiže poruka o uspješnom zaprimanju narudžbe. U slučaju da nemate e-mail adresu podrebno je telefonski ili putem on-line chata kontaktirati osoblje ModulDevet.hr trgovine te potvrditi plaćanje i adresu dostave kako bi se izbjegle sve neugodnosti.

  2. Virmanom/uplatnicom ili internet bankarstvom  (cijena s popustom) - vrijede ista pravila kao i u slučaju 1. Nakon plaćanja potrebno je poslati kopiju uplatnice e-mailom ili pregled stanja žiro-računa od strane tvrtke vlasnika ModulDevet.hr kako bi se utvrdila Vaša uplata. Nakon toga u najkraćem mogućem roku slijedi dostava proizvda. Podaci za plaćanje su: Novi Forum d.o.o, Antuna Štrbana 12 10000 Zagreb i IBAN: HR6124840081103028931 u Raiffeisen Bank Austria d.d Zagreb.

  3. Plaćanje kreditnom karticom putem CorvusPay servisa (cijena) - Visa, Maestro, Mastercard, Diners 
   Diners je moguće plaćanje na 12, 24 ili 36 rata
   PBZ Visa Premium moguće je plaćanje na 24 rata.

  4. Plaćanje kreditnom karticom online/PayPal- Vrijedi za kupce iz inozemstva. Online plaćanje putem Interneta moguće je izvršiti putem kartica: Visa, American Express i MasterCard. Nakon što uspješno prođe sustav autorizacije i tvrtka vlasnik ModulDevet.hr.hr prodavaonice(Novi Forum d.o.o) zaprimi potvrdni e-mail o narudžbi slijedi postupak dostave proizvoda. Tvrtka PayPal(služi za autorizaciju kreditnih kartica) koristi se SSL 128-bitnom enkripcijom kakovom se koriste i ostali on-line prodavaonice, što pruža zašititu Vaših osobnih podataka i brojeva kartica. Odlaskom na sigurnu stranicu (SSL) za online plaćanje, upisom svojih podataka (broj kartice i ostalo) te samim činom plaćanja prihvaćate sva pravila ModulDevet.com-a. Isto tako, prihvaćate da se Vaša kartica tereti za iznos cijene proizvoda u EUR-ima u protuvrijednosti (po službenom tečaju institucije koja Vam je izdala karticu) na dan naplate. Ako imate kakve dvojbe možete kontaktirati osoblje Moduldevet.hr prodavaonice putem e-maila ili on-line podrške. Zbog tečajnih razlika moguća su manja odstupanja u cijeni

  5. GRENKE financiranje opreme za tvrtke i obrte na otplatu Bez učešća, jamčevine ili akontacije www.grenke.hr

  6. LEANPAY plaćanje na rate bez kamata i bez kartica - Leanpay je novi digitalni model plaćanja na rate; bez kreditne kartice, bez papirologije i bez posjeta banci. 

   Što Vam je potrebno?

   • Pametni telefon, koji koristite samo Vi
   • OIB, broj važeće osobne iskaznice
   • Broj tekućeg računa (IBAN) na koji ostvarujete redovne mjesečne prihode

   Kako funkcionira?

   1. Kao vrstu plaćanja, izaberi Leanpay plaćanje na rate
   2. Prilagodi visinu i broj rata svojim potrebama
   3. Unesi sve potrebne podatke i pričekaj odgovor
   4. Pročitaj Ugovor i uvjete poslovanja i elektronski potpišite ugovor
   5. Dovrši proces kupnje
   6. Prilikom dostave provodimo identifikaciju
   7. Prati svoja plaćanja i obveze u portalu “Moj Leanpay”

 1.  

  Sigurnost plaćanja

  Vaše plaćanje obrađuje GPN Data, PCI-DSS Level 1 Payment Gateway i financijski ovlaštena institucija u skladu s najvišim sigurnosnim standardima plaćanja karticama u industriji. Informacije koje se odnose na Vašu uplatu bit će sigurno obrađene i zaštićene sa sofisticiranim sustavom šifriranja.

  Naše stranice su već opremljenje SSL certifikatima i Vaša kupovina je sigurna.

  PODACI:

  Tvrtka: Novi Forum d.o.o sa sjedištem u Zagreb Upisana u Trgovački sud u Zagrebu /broj/ Tt-10/21243-2

  Račun u Raiffeisen Bank Austria, 
  ŽR: 2484008 - 1103028931 
  IBAN: HR6124840081103028931 
  MB: 1944568 
  OIB: 92006302133 
  Iznos temeljnog kapitala društva: 20.000kn uplaćen u cjelosti. 
  Direktor: B. Pleše
  e-mail: prodaja@moduldevet.hr

  MasterCard_SecureCode_logo_1.png