.

Vaša nardužba može biti plaćena jednokratno ili po primitku pošiljke. 

   Načini plaćanja:

  1. Gotovinom/Pouzećem - naručenu robu moguće je platiti pouzećem. Nakon naručene robe na Vaš e-mail stiže poruka o uspješnom zaprimanju narudžbe. U slučaju da nemate e-mail adresu podrebno je telefonski ili putem on-line chata kontaktirati osoblje ModulDevet.hr trgovine te potvrditi plaćanje i adresu dostave kako bi se izbjegle sve neugodnosti.

  2. Virmanom/uplatnicom ili internet bankarstvom - vrijede ista pravila kao i u slučaju 1. Nakon plaćanja potrebno je poslati kopiju uplatnice e-mailom ili pregled stanja žiro-računa od strane tvrtke vlasnika ModulDevet.hr kako bi se utvrdila Vaša uplata. Nakon toga u najkraćem mogućem roku slijedi dostava proizvda. Podaci za plaćanje su: Novi Forum d.o.o, Antuna Štrbana 12 10000 Zagreb i IBAN: HR6124840081103028931 u Raiffeisen Bank Austria d.d Zagreb.

  3. Plaćanje kreditnom karticom putem GPNData - Visa, Maestro, Mastercard, Diners

  4. Plaćanje kreditnom karticom online/PayPal- Vrijedi za kupce iz inozemstva. Online plaćanje putem Interneta moguće je izvršiti putem kartica: Visa, American Express i MasterCard. Nakon što uspješno prođe sustav autorizacije i tvrtka vlasnik ModulDevet.hr.hr prodavaonice(Novi Forum d.o.o) zaprimi potvrdni e-mail o narudžbi slijedi postupak dostave proizvoda. Tvrtka PayPal(služi za autorizaciju kreditnih kartica) koristi se SSL 128-bitnom enkripcijom kakovom se koriste i ostali on-line prodavaonice, što pruža zašititu Vaših osobnih podataka i brojeva kartica. Odlaskom na sigurnu stranicu (SSL) za online plaćanje, upisom svojih podataka (broj kartice i ostalo) te samim činom plaćanja prihvaćate sva pravila ModulDevet.com-a. Isto tako, prihvaćate da se Vaša kartica tereti za iznos cijene proizvoda u EUR-ima u protuvrijednosti (po službenom tečaju institucije koja Vam je izdala karticu) na dan naplate. Ako imate kakve dvojbe možete kontaktirati osoblje Kolekt.hr prodavaonice putem e-maila ili on-line podrške. Zbog tečajnih razlika moguća su manja odstupanja u cijeni

  5. GRENKE financiranje opreme za tvrtke i obrte na otplatu Bez učešća, jamčevine ili akontacije www.grenke.hr 


 

Sigurnost plaćanja

Vaše plaćanje obrađuje GPN Data, PCI-DSS Level 1 Payment Gateway i financijski ovlaštena institucija u skladu s najvišim sigurnosnim standardima plaćanja karticama u industriji. Informacije koje se odnose na Vašu uplatu bit će sigurno obrađene i zaštićene sa sofisticiranim sustavom šifriranja.

Naše stranice su već opremljenje SSL certifikatima i Vaša kupovina je sigurna.

PODACI:

Tvrtka: Novi Forum d.o.o sa sjedištem u Zagreb Upisana u Trgovački sud u Zagrebu /broj/ Tt-10/21243-2

Račun u Raiffeisen Bank Austria, 
ŽR: 2484008 - 1103028931 
IBAN: HR6124840081103028931 
MB: 1944568 
OIB: 92006302133 
Iznos temeljnog kapitala društva: 20.000kn uplaćen u cjelosti. 
Direktor: B. Pleše
e-mail: prodaja@moduldevet.hr
Kontakt: +385 98 19 29 620

MasterCard_SecureCode_logo_1.png