.

  1. Gotovinom/Pouzećem - naručenu robu moguće je platiti pouzećem. Nakon naručene robe na Vaš e-mail stiže poruka o uspješnom zaprimanju narudžbe. U slučaju da nemate e-mail adresu podrebno je telefonski ili putem on-line chata kontaktirati osoblje ModulDevet.com trgovine te potvrditi plaćanje i adresu dostave kako bi se izbjegle sve neugodnosti. Robu je moguće platiti i posredstvom netbankinga kojeg nude bankarske institucije u Hrvatskoj. U tom slučaju roba je isporučena onog trenutka kada je plaćanje izvršeno te prikazano na žiro računu tvrtke vlasnika ModulDevet.com. Plaćanje u gotovini moguće je i za pravne osobe u slučaju da iznos ne prelazi 5.000 kn. Robu je također moguće platiti kreditnom karticom prilikom isporuke.

  2. Virmanom/Uplatnicom - vrijede ista pravila kao i u slučaju 1. Nakon plaćanja potrebno je poslati kopiju uplatnice faksom,e-mailom ili pregled stanja žiro-računa od strane tvrtke vlasnika Kolekt.hr dućana kako bi se utvrdila Vaša uplata. Nakon toga u najkraćem mogućem roku, dostava proizvda, biti će realizirana. IBAN: HR6124840081103028931

  3. Plaćanje kreditnom karticom online/PayPal- Vrijedi za kupce iz inozemstva. Online plaćanje putem Interneta moguće je izvršiti putem kartica: Visa, American Express i MasterCard. Nakon što uspješno prođe sustav autorizacije i tvrtka vlasnik Kolekt.hr prodavaonice(Novi Forum d.o.o) zaprimi potvrdni e-mail o narudžbi slijedi postupak dostave proizvoda. Tvrtka PayPal(služi za autorizaciju kreditnih kartica) koristi se SSL 128-bitnom enkripcijom kakovom se koriste i ostali on-line prodavaonice, što pruža zašititu Vaših osobnih podataka i brojeva kartica. Odlaskom na sigurnu stranicu (SSL) za online plaćanje, upisom svojih podataka (broj kartice i ostalo) te samim činom plaćanja prihvaćate sva pravila ModulDevet.com-a. Isto tako, prihvaćate da se Vaša kartica tereti za iznos cijene proizvoda u EUR-ima u protuvrijednosti (po službenom tečaju institucije koja Vam je izdala karticu) na dan naplate. Ako imate kakve dvojbe možete kontaktirati osoblje Kolekt.hr prodavaonice putem e-maila ili on-line podrške. Zbog tečajnih razlika moguća su manja odstupanja u cijeni.

Sigurnost plaćanja

Vaše plaćanje obrađuje GPN Data, PCI-DSS Level 1 Payment Gateway i financijski ovlaštena institucija u skladu s najvišim sigurnosnim standardima plaćanja karticama u industriji. Informacije koje se odnose na Vašu uplatu bit će sigurno obrađene i zaštićene sa sofisticiranim sustavom šifriranja.

Naše stranice su već opremljenje SSL certifikatima i Vaša kupovina je sigurna.

PODACI:

Tvrtka: Novi Forum d.o.o sa sjedištem u Zagreb Upisana u Trgovački sud u Zagrebu /broj/ Tt-10/21243-2

Račun u Raiffeisen Bank Austria,
ŽR: 2484008 - 1103028931
IBAN: HR6124840081103028931
MB: 1944568
OIB: 92006302133
Iznos temeljnog kapitala društva: 20.000kn uplaćen u cjelosti.
Direktor: B. Pleše e-mail: info@novi-forum.com
Kontakt: +385 98 19 29 620